τηλεφωνο παραγγελιων & delivery » 26510 02555

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ελληνική Αστυνομία

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 13:46

sep banner1 transp

Την Ελληνική Αστυνομία ευχαριστεί με επιστολή του ο κ. Σίμος Παπαδόπουλος για την σύλληψη των δραστών κλοπών από super market. Ο κ. Παπαδόπουλος ιδιοκτήτης της αλυσίδας SEP MARKET ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έπεσε θύμα της σπείρας οι οποίοι έκλεβαν προϊόντα, κυρίως οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία και μεταπωλούσαν.

 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή θα επιθυμούσα να απευθύνω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες τόσο προσωπικά στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Ταξίαρχο κ Κωνσταντίνο Σκούμα, τον Διευθυντή  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Βασιλάκο και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, κ. Βασίλειο Μουσελίμη όσο και στο αστυνομικό  προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Ιωαννίνων, της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης (ιδιαίτερα τους Αρχιφύλακες Ιωάννη Μαντζούκα και Ιωάννη Τσιαμά) και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., για τις συντονισμένες και αμιγώς επαγγελματικές ενέργειες τους που οδήγησαν στην εξάρθρωση και σύλληψη των τριών μελών σπείρας, που εμπλέκονται σε κλοπές προϊόντων (κυρίως οινοπνευματωδών ποτών) από σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα (μεταξύ των οποίων και το δικό μου κατάστημα).

Θα ήθελα, λοιπόν να συγχαρώ το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, που εργάστηκε με ζήλο και επαγγελματισμό, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των δραστών και την ανεύρεση πλήθους προϊόντων, που είχαν κλαπεί και από το κατάστημά μου.

 

Η εξάρθρωση της σπείρας αποτελεί, δίχως άλλο, επιτυχία των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ ταυτόχρονα τιμά το σώμα και τονώνει το αίσθημα δικαίου και ασφάλειας των πολιτών του Νομού Ιωαννίνων.

Είμαι βέβαιος πως η υποδειγματική σας δουλειά θα συνεχιστεί προς όφελος κάθε πολίτη του Νομού Ιωαννίνων."

 

Με εκτίμηση

Σίμος Γερ. Παπαδόπουλος